U trendu

U Beogradu i Nišu povredjeno 10 osoba

Na ulicama Beograda protekle noći dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povredjeno sedam osoba, dok su u Nišu u tri nesreće povredjene tri osobe.

Portparolka Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura rekla je agenciji Beta da je u udesu oko 22.45 u Ulici Ivana Sarića lakše povredjen muškarac, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći oko 22.30 u ulici Mije Kovačevića teško je povredjen mladić (28), koji je prevezen na reanimaciju u Kliničko-bolnički centar „Zvezdara“, a lakše povrede je zadobio muškarac (33).

Udes se dogodio i oko 21.40 na uglu ulica Višnjičke i Mije Kovačevića, kada je lakše povredjen muškarac (40), dok je u saobraćajnoj nezgodi u 21.00 na uglu Takovske i ulice 27. marta povredjen mladić (24).

Na uglu ulica Meše Selimovića i Teodora Mirijevskog oko 20.40 dogodio se udes u kojem je povredjeno jednogodišnji dečak, zbrinut u Institutu za majku i dete, a oko 20.20 u udesu u Bulevaru despota Stefana, jedna žena (35) je zadobila lake telesne povrede.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 115 puta, od čega je 13 intervencija bilo na javnim mestima, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, osobe koje su se žalile na bolove u grudima, kao i osobe sa malignitetom.

Na ulicama Niša u protekla 24 časa dogodila su se tri udesa u kojima su lakše povrede glave zadobile tri osobe, medju kojima i dvanaestogodišnje dete, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći u Nišu.

Kako je rečeno, pola sata posle ponoći povredjen je mladić (23) u udesu u Mokranjčevoj ulici.

Sinoć oko 22.00 u Bulevaru Nemanjića na prelazu kod Bulevarske pijace taksi je oborio muškarca (38), dok je dete oboreno oko 16 časova na prelasku u Bulevaru Nemanjića kod zgrade „Lepa Brena“.

Iz Niškog taksija naveli su da je u jednom od vozila koje je učestvovalo u udesu bila trudnica koja nije povredjena, ali je iz preventivnih razloga prebačena na Ginekološku kliniku Kliničkog centra u Nišu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.