U trendu

U Beogradu povredjeno 11 osoba, u Nišu tuče

U udesima koji su se protekle noći dogodili na beogradskim ulicama povredjeno je 11 osoba, a u požaru u Mileševskoj ulici teško je povredjena žena (70), dok su u tučama ispred ugostiteljskih objekata u Nišu jutros oko 6 časova povredjena tri mladića, rečeno je u Hitnoj pomoći u oba grada.

Portparolka Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura rekla je agenciji Beta da se požar dogodio oko 23.25 i da je žena (70) bez svesti prevezena na Odeljenje za reanimaciju u Uregentnom centru.

Na Obrenovačkom putu oko 03.30 u saobraćajnoj nezgodi lakše su povredjeni muškarac i žena od 49 godina, dok su u udesu na Novosadskom autoputu malo posle ponoći lakše povredjene tri osobe.

U sudaru automobila i motora oko 21.30 na mostu Gazela lakše su povredjene tri osobe, a u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Mis Irbijeva oko 20.30 teško je povredjen muškarac (30).

Mladić (25) je povredjen u udesu sinoć oko 19.30 u Ulici Slavka Miljkovića, dok je trinaestogodišnji dečak zadobio lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi oko 19.15, na Slanačkom putu.

U tučama ispred ugostiteljskih objekata u Nišu jutros oko 6 časova povredjena su tri mladića, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Kako je rečeno, u tuči ispred kafane „Stara Srbija“ mladić (28) zadobio je povredu vrata, dok je drugi mladić (24) zadobio povrede glave i trbuha zbog čega su prevezeni u Klinički centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

„Tuča se dogodila i ispred picerije u Dušanovoj ulici gde je muškarac (37) u alkoholisanom stanju zadobio povrede glave. Njemu je ukazana pomoć, ali je odbio lečenje u Kliničkom centru“, rekli su u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći u Nišu sinoć oko 22.00 zbrinule su dvojicu dečaka od 15 godina, koje je na pešačkom prelazu na raskrsnici ulica kneginje Ljubice i generala Milojka Lešjanina, oborilo putničko vozio.

„Dečaci su zadobili povrede glave, a jedan od njih i prelom nadlaktice. Obojica su prebačena u Urgentni centar, potvrdili su u Hitnoj pomoći.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar