U trendu

U Beogradu u saobraćajnim udesima povredjena dvojica pešaka i dvojica motociklista

Dvojica pešaka i dvojica motociklista povredjeni su tokom noći i sinoć u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Pešak star 21 godinu povredjen je u Velikom Mokrom Lugu oko 19.00 i on je sa lakšim povredama prevezen u Urgenti centar, rekla je portparol te službe Nada Macura i dodala da je i drugi pešak, povredjen ispod Brankovog mosta, oko 5.00 prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć zbrinula je u Kliničko bolnički centar Zemun motociklistu starog 33 godine koji je povredjen oko 22.30 kod Arene na Autoputu, pri padu sa motora.

Vozač motora star 27 godina povredjen je nešto posle 6.30 na autoputu kod Bubanj potoka, kod skretanja za Leštane, i on je sa lakšim povredama prevezen u Urgenti centar, dodala je Macura.

Ona je rekla da je ekipa Hitne pomoći intervenisala i u sabraćajnoj nezgodi kod hotela Moskva na Terazijama, koja se dogodila oko 5.30 ali je učesnik sudara odbio pregled.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su noćas 104 puta, od toga na javnom mestu 28 puta, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, tokom noći javljali su se hronični bolesnici, srčani sa bolom u grudima, astmatičari i psihijatrijski bolesnici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.