U trendu

U Beogradu zapaljena još jedna kladionica

Mreža kladionica Planetwin365 saopštila je danas da su nepoznate osobe zapalile jedan njihov objekat u beogradskoj opštini Vračar i zatražile od nadležnih organa da u najkraćem roku identifikuje napadače.

Ta kompanija je od nadležnih organa zatražila da što pre budu rasvetljeni motivi za izvršenje tog teškog krivičnog dela, da se počinioci što pre privedu pravdi i adekvatno kazne.

„Mnogo više od materijalne štete, zabrinuti smo za bezbednost gradjana koji su se u tom trenutku nalazili na ulici u blizini tog objekta, kao i u svojim stanovima u okolnim stambenim zgradama… Zbog ovog incidenta naša kompanija će inicirati formiranje Radne grupe čiji će posao biti da obezbedi bolju pokrivenost ovog dela grada kamerama i sigurnosnim sistemima koji ce podići bezbednost svih naših sugradjana na Vračaru, a posebno dece“, navodi se u saopštenju te kompanije.

U Beogradu je u noći izmedju srede i četvrtka zapaljen i objekat kladionice Mocart u Tržnom centru „Mondo“, u Trgovačkoj ulici u naselju Žarkovo. 

Kako su zabeležile kamere kladionice, nepoznati muškarac je jedan sat posle ponoći razbio prozor, polio benzinom prostor kladionice i zapalio ga.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.