najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U pucnjavi u Zvečanu teško povredjena dvojica mladića

U pucnjavi koja se rano jutros dogodila u Zvečanu, teško su povredjena braća N.A. i Dj.A. iz tog mesta, a policija je uhapsila dvojicu 19-godišnjaka osumnjičenih za to delo, izjavio je šef regionalne operative Kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je rekao da se incident dogodio nešto pre 02.00 časa u ulici Bube Mihajlovića, ispred kafane “Trebjesa”, a policija je uhapsila P.P. i Dj.S. od kojih je oduzela dva pištolja.

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek izjavio je da je ranjenim mladićima prva pomoć pružena u toj ustanovi ali da je jedan od njih, zbog teške povrede glave prebačen u kragujevački Klinički centar na dalje lečenje.

“Mladić je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, uradjena je hitna intervencija i krvarenje je zaustavljeno ali je zbog povrede glave, kolima hitne pomoći u jutarnjim satima prevezen u Klinički centar u Kragujevcu”, rekao je Elek.

Prema njegovim rečima, drugi mladić ranjen je sa više hitaca u predelu vrata, grudnog koša, abdomena i karlice, ali i da je van životne opasnosti.

“On je trenutno stabilno, uradjena je hirurška intervencija tokom koje su drenirana oba plućna krila. On se nalazi na odeljenju intenzivne nege i van je životne opasnosti”, rekao je Elek i pozvao gradjane da daju krv neophodnu za dalji oporavak ranjenog mladića.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike