U trendu

Usred dana pucnjava u Užicu, ranjena jedna osoba (video)

Oko 13 časova došlo je do pucnjave u samom centru Užica. Prema prvim informacijama, izrešetan je sivi BMW u blizini Autobuske stanice, koja se nalazi u centru grada, prenose mediji u Srbiji.

Kako nezvanično sazajemo, ranjen je muškarac, vlasnik taksija u Užicu. Očevici su ispričali da je čovek u mantilu, koji je imao dugu bradu i šešir na glavi, šetao u blizini parkinga.

U trenutku kada je džip stigao, maskirani napadač je potegao pištoj i pucao u vozačeva vrata, najmanje šest metaka. Neki očevici tvrde da je džip izrešetan i sa druge strane.

Vozač je primljen u bolnicu ima dve prostrele rane u predelu prepona. On je trenutno na pregledima. Lekari kažu da nije životno ugrožen.

SA LICA MESTA: IZREŠETAN DŽIP U UŽICU !Pucnjava se desila oko 13 sati, a napadač je u džip ispalio više hitaca. Vozač BMW, koji je ranjen, prevezen je u bolnicu u Užicu.

Gepostet von UŽICE – OGLASNA TABLA am Freitag, 19. August 2016

Inače ranjenog vozača džipa iz izrešetanog vozila je izvukao vozač drugog automobila koji se zatekao na prakingu, poznanik ili slučajni prolaznik stavio u svoja kola i odvezao u bolnicu.

Prema poslednjim informacijama napadač je pobegao prema železničkoj stanici. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.