U trendu

U sudaru kod Niša povredjeno petoro

Pet osoba je povredjeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 15 časova, na autoputu Beograd-Niš, kod Trupalskih šuma, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

„U sudaru je učestvovalo vozilo nemačkih registarkih oznaka, poljskih tablica i automobil iz Bujanovca“, izjavili su u policiji.

Prema navodima policije, na licu mesta nalaze se ekipe Hitne pomoći, policije i Uprave za vanredne situacije i očekuje se utvrdjivanje uzroka nezgode.
 
„Saobraćaj nije obustavljen već se preusmerava slobodnom saobraćajnom trakom auto puta“, kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, vozila koja su učestvala u nesreći direktno su se sudarila na deonici autoputa na kojoj se zbog radova na mostu saobraćaj odvijao dvosmerno, jednom kolovoznom trakom.

U niškoj Hitnoj pomoći izjavili su za agenciju Beta da je njihova ekipa prevezla troje povredjenih do Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu, dok preostale povredjene njihove kolege još izvlače iz automobila koji su učestvovali u udesu.

„U Klinički centar su prebačena dva muškarca i jedna žena. Dve osobe su s teškim povredama, a jedna ima lakše“, kazali su u Hitnoj pomoći.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.