U trendu

U Tutinu zapaljen automobil direktora Doma za lica ometena u razvoju

Automobil direktora Doma za lica ometena u razvoju u Tutinu Omera Djondića zapaljen je jutros kada je, kako je saopštila Stranka pravde i pomirenja (SPP), na njega nepoznata osoba bacila „molotovljev koktel“.

U saopštenju te partije se navodi da se to desilo prilikom dolaska Djondića na posao, a da je materijalna šteta velika iako su požar na automobilu ugasili zaposleni Doma.

U SPP smatraju da je paljenje vozila „pretnja Djondiću zbog razotkrivanja nezakonitih radnji, malverzacija, korupcije i zloupotrebe službnenog položaja prethodnog rukovodstva te ustanove“.

SPP je mdjutim navela da ne zna ko je to uradio, mada je „jednostavno zaključiti“ da su to „zlonamerne osobe, koje ne žele dobro čaršiji, Domu za lica ometena u razvoju, ni Djondiću“.

Djondić je kazao da je zadovoljan hitnom reakcijom policije i da očekuje brzu reakciju Tužilaštva da bi napadač bio nadjen.

Djondić je o napadu obavestio i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije i ministra Zorana Djordjevića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.