U trendu

Ubio bivšu devojku, njenu porodicu i novog dečka

Muškarac star 25 godina ubio je u alpskom odmaralištu Kicbil pet osoba – bivšu devojku, članove njene porodice i njenog novog dečka, i potom se predao policiji, saopštile su danas austrijske vlasti.

Osumnjičeni 25-godišnjak, čije ime nije objavljeno, priznao je petostruko ubistvo pošto se predao policiji u Kicbilu, mestu istočno od Insbruka, poznatom pre svega po čuvenom skijaškom takmičenju, javila je agencija APA.

Prema pisanju austrijskog lista Kurier, osumnjičeni je kasno sinoć ili rano jutros naleteo na 19-godišnju devojku s kojom je raskinuo pre dva meseca i na njenog novog dečka i posvadjao se s njima.

Jutros oko 4.00 došao je u njenu kuću i pošto mu je njen otac otvorio vrata, ona se pojavila i razmenila par reči s njim pre nego što je otišao.

Muškarac je potom otišao kući, uzeo bratov pištolj i vratio se do njene kuće, navela je policija.

Policija navodi da je osumnjičeni prvo pucao u oca bivše devojke koji mu je otvorio vrata, a potom u njenog 25-godišnjeg brata u njegovoj spavaćoj sobi. Pošto je ubio i njenu majku, zatekao je zaključana vrata koja vode u zaseban stan u kojem živi njegova bivša devojka.

On je potom izašao iz kuće i preko terase ušao u sobu bivše devojke, gde je ubio nju i njenog 24-godišnjeg dečka, navela je policija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.