U trendu

Uhapšen muškarac u bloku 45!

Muškarac srednjih godina uhapšen je nešto posle 14 sati u Ulici Jurija Gagarina 241, svega 20-ak minuta nakon što se policija povukla, posle višečasovne opsade i potrage za osobom koja je sinoć izrešetala automobil na Novom Beogradu, a zatim pobegla u tu zgradu.

Kako je javio izveštač Tanjuga s lica mesta još nije poznato da li je uhapšeni muškarac osoba za kojom policija traga pod sumnjom da je pucala na automobil.

Posle opsade solitera, koja je trajala oko 15 sati, policijske snage su se povukle, da bi svega 20-ak minuta kasnije u zgradu utrčali policajci u civilu, a za njima i pripadnici Intervente brigade i priveli jednu osobu.

Zasad neidentifikovani muškarac koji je vozio crni automobil BMW, sinoć nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druga vozila u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri automobila.

Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Policija je u automobilu napadača našla dva pištolja.

Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i skrivao se na nekom od 14 spratova solitera sa 90 stanova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.