U trendu

Uhapšena osoba koje je na Fejsbuku pretila porodici Vučić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u koordinaciji sa Tužilaštvom za viskotehnološki kriminal, uhapsili su M.R. (28), osumnjičenog da je na društvenoj mreži „Fejsbuku“, u vidu komentara na sajt jednih dnevnih novina, uputio pretnje članovima porodice predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, saopstio je večeras MUP.

Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M.R. pristupao društvenoj mreži „Fejsbuk“, pod pseudonimom „Dete Partizana“ i preko tog profila uputio pretnju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenje.

Premijer Vučić izajavio je ranije danas da je teško podneo uvrede koje je na račun njegove maloletne ćerke izneo jedan korisnik Fejsbuka na stranici dnevnog lista Kurir.

Premijer je dodao i da ne može da zamisli strašnije uvrede od onih koji su iznete na račun njegove ćerke.

„Da vam neko vređa mrtvu maloletnu ćerku, koja je pritom živa i zdrava i najbolji učenik, koja govori tri jezika…Ne znam kakav psihopata morate da budete da to radite“, rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u holu Skupštine Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar