U trendu

Uhvaćeni odbegli dileri iz Arilja

Užička policija uhapsila je dvojicu muškaraca M. K. (24) i M. V. (25) iz Arilja koji su pre dva dana u policijskoj poteri pobegli iz automobila u kojem je pronadjeno devet stabljika marihuane, težine 12 kilograma, saopšteno je danas.

Nadležni sudija u Užicu odredio im je pritvor od 30 dana, a policija je protiv njih podnela krivičnu prijavu zbog proizvodnje i prodaje droge i napada na službenika, navodi se u saopštenju policije.

Oni su pre dva dana pobegli policajcima koji su pokušali da zaustave njihov automobil u neposrednoj blizini zasada marihuane kod Arilja.

Vozač automobila M.K. se oglušio o naredjenje policije i nastavio kretanje u pravcu policajaca sa namerom da ih udari kolima, dok je M.V. kao suvozač u ruci držao vatreno oružje upereno u pravcu policije.

Policajci su tada, u nameri da odbiju napad, ispalili po dva metka iz vatrenog oružja u pravcu njihovog vozila koje je nastavilo da se kreće, potom se prevrnulo, a osobe iz vozila su pobegle.

Pregledom tog vozila, policija je pronašla devet stabljika biljke marihuane ukupne težine oko 12 kilograma, a pretresom stanova i drugih prostorija više osoba, za koje se sumnja da su pripadnici kriminalne grupe, pronašla još 39 stabljika marihuane, težine oko 46 kilograma.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.