U trendu

Užas kod Kovina: Ujak silovao devojčicu, ona ostala trudna

Devojčica I. N. (14) iz sela Mramorak kod Kovina, koju je ujak A. N. (40) silovao i napravio joj dete, abotiraće u ponedeljak. I. N. je sada u trećem mesecu trudnoće, a njen ujak je uhapšen.

Višemesečno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici. Rekla je da ne može više da podnese ujaka, koji je mesecima silovao.

Priznala je i da joj je ujak napravio dete i da je trudna – rekao je za Alo izvor blizak istrazi. Slučaj je odmah prijavljen policiji u Kovinu, javlja Telegraf.

A. N. je uhapšen. uzeti su mu trenerka, farmerke i zaplenjen mu je “audi” u kom se dogodilo silovanje da bi se izolovao DNK. Slučaj vodi Tužilaštvo u Smederevu, a istraga će utvrditi šta se dogodilo.

Majka devojčice je zaprepašćena, a kaže da je i nju rođeni brat pokušao da siluje nakon očeve smrti.

A.N. ima desetoro dece sa suprugom, od čega je četvoro bolesno. Ona je upoznata sa događajem, i kaže da ga se cela rodbina odrekla kada je pukla bruka.

Devojčica je u policiji ispričala sve šta se desilo, dok je njen ujak sve slušao spuštenog pogleda.

– Sačekao me i naredio mi da uđem u auto. Potom me je silovao, ne znam ni sama koliko puta, a ja sam ćutala iz straha i sramote. Rekla sam mu da me ostavi i da mislim da sam trudna, na šta mi je odgovorio: “Baš me briga” i opet me silovao – rekla je I. N.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)