U trendu

Velika tragedija: Utopila se 19-mesečna ćerkica slavnog sportiste (foto)

Ćerkica slavnog američkog skijaša i olimpijskog pobednika Bodija Milera utopila se u bazenu, javljaju agencije.

Lokalne vlasti u Oranž Kauntiju (Kalifornija) potvrdile su da je Emelin Miler, stara samo 19 meseci, preminula u nedelju u bolnici nakon što Hitna pomoć, koja je pozvana u kuću u Koto de Kazi, nije uspela da je oživi. O tragediji koja se dogodila u subotu pokrenuta je istraga.

– Potpuno smo uništeni – napisao je Miler na Instagramu u ponedeljak uveče i dodao:  – Nikad u milion godina nismo pomislili da ćemo iskusiti ovakav bol. Njena ljubav, njeno svetlo, njen duh nikad neće biti zaboravljeni.bNaša mala devojčica volela je život i živela ga je u potpunosti, svakog dana. Naša porodica moli za privatnost u ovim bolnim trenucima – napisao je Miler.

Bodi Miler i Morgan Bek, profesionalna igračica odbojke na pesku i manekenka, venčali su 2012. godine. Njihov sin, Edvard Neš Skan Miler rodio se 2015. godine, a ćerkica Emelin u oktobru 2016. godine.

Miler je najuspješniji američki skijaš na međunarodnim takičenjima. Više puta osvojio je Svetski kup, a na trima zimskim Olimpijskim igrama osvojio je šest medalja, od čega jednu zlatnu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.