U trendu

Vranje: Vozaču autobusa zadržavanje do 48 sati

Vozaču autobusa koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Vranja, u kojoj je jedna osoba poginula, a više njih povređeno, određeno je zadržavanje do 48 sati, saopštila je danas Policijska uprava Vranje.

Kako se navodi u saopštenju, jedna osoba je stradala, a jedna zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, oko 22.30 sati, kod sela Davidovac, kod Vranja.

Policija navodi da je osam osoba zadobilo lake telesne povrede.

U nezgodi su učestvovali autobus marke „setra“ leskovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.Z. (36) iz okoline Bujanovca i teretno vozilo marke „daf“ makedonskih registracija kojim je upravljao državljanin Makedonije.

Po nalogu zamenika tužioca, V.Z. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i uz krivičnu prijavu biće priveden zameniku tužioca.

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju.

Težak udes sinoć kod Vranja

Na putu Preševo – Vranje u sudaru kamiona i autobusa koji je prevozio azilante najmanje jedna osoba je poginula, a devet je povređeno, javio je RTS.

Jedna osoba je podlegla povredama posle sudara, jedna osoba je teže povređena, a osam lakše. Svi povređeni prebačeni su u bolnicu u Vranju.

Kako je navedeno na sajtu javnog servisa, do nesreće je došlo sinoć oko 22.30 pošto se kamion makedonskih oznaka sudario sa autobusom leskovačke registracije koji je prevozio azilante iz Preševa prema Vranju i Beogradu.

U zbrinjavanju povređenih putnika bila su angažovana četiri sanitetska vozila, dva iz Vranja i po jedno iz Bujanovca i Preševa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar