U trendu

Zapaljen auto Olivera Ivanovića!

Automobil marke „pasat“ lidera GI „Srbija, demokratija, pravda“, Olivera Ivanovića zapaljen je rano jutros, oko cetiri sata, u Kosovskoj Mitrovici, javlja Kos sev.

Informaciju su, kako navodi taj portal, za njih potvrdili sam Oliver Ivanović i zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Vozilo je bilo parkirano u Ulici „Lole Ribara“, ispred apoteke „Laketic“. Veruje se da je požar podmetnut, a slučaj je okarakterisan kao podmetanje požara i izazivanje opšte opasnosti, navodi Kos sev.

Ivanović kaže da nema neprijatelje i da se ne bavi nekazonitim poslovima, ali da ima politicke neistomišljenike, te da gradske vlasti, moraju, kako kaže, da se distanciraju od serije incidenata.

„Policija je registrovala slucaj oko 04:01. Nakon poziva koji smo dobili u vezi sa požarom na automobilu. U pitanju je vozilo marke “pašat“, za koje se veruje da je u vlasništvu Olivera Ivanovica. Pretpostavljamo za sada da je požar podmetnut,“ kazao je u Hoti za Kos sev.

Dodao je takode da su pocinioci, za sada, nepoznati, ali i da Kosovska policija radi na njihovom otkrivanju, kao i na otkrivanju motiva.

Da mu je automobil zapaljen Ivanovica su policajci obavestili jutros oko 4.00 sata. Ivanovic tvrdi da je hauba od automobila bila otvorena i da je auto goreo sa prednje strane.

„Nemam nikakav licni sukob ni sa kim. Nemam nikakav nelegalni biznis, nemam ništa što bi me dovelo u sukob sa ljudima, jedino što može da se desi jeste to da imam politicke neistomišljenike, ali to ne sme da bude razlog za ovako nešto,“ rekao je Ivanovic za KoŠev.

„Ono što lokalne vlasti moraju da urade, jeste da se jasno distanciraju od ovoga, jer ovaj grad i građani ne zaslužuju ovako nešto. Posle 18 godina zaslužujemo da imamo miran život, miran razvoj i da vodimo racuna o svojoj deci u jednoj potpuno mirnoj atmosferi, a ne da brinemo o bezbednosti posle ovoliko godina,“ dodao je.

Na pitanje ko su mu politicki neistomišljenici, Ivanovic kaže:

„Ne bih hteo o tome. Znaju oni, prepoznace se sigurno.“

Pre samo dva dana u Zvecanu, ispred tzv. Metalove zgrade u ranim jutarnjim casovima zapaljen je automobil lekara i nekadašnjeg predsednika ove opštine, Dragiše Milovica.

Ovo je drugi put da se uništava automobil koji vozi Oliver Ivanovic.

Pod službeni „audi“, 2005. godine podmetnuta je bomba, a automobil se nalazio ispred zgrade u kojoj je živeo.

Protiv Ivanovica se trenutno vodi ponovljeni sudski proces u vezi sa navodnim ratnim zlocinom, a u pritvoru je prethodno proveo više od dve godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar