U trendu

Zatvor za komšije posle sukoba zbog računa za vodu

Aleksandar Petrih i Jovan Stefanović, vlasnici dva lokala u Zemun polju, pravosnažno su osuđeni na zatvorske kazne zbog teškog sukoba 2011. godine.

U tom sukobu su obojica zadobili povrede nakon svađe oko zajedničkog vodomera, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda u Beogradu.

Petrih je osuđen na osam meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja, tačnije jer je sa još nekoliko lica prebio Stefanovića zbog svađe oko neplaćenih računa za vodu i naneo mu lake telesne povrede.

Stefanović je osuđen zbog krivičnih dela ubistvo na mah u pokušaju i nedozvoljeno držanje pištolja.

On je, odmah nakon prebijanja, iz pištolja pucao na Petriha i pogodio ga u levu polovinu grudnog koša i levu nadlakticu, čime mu je naneo tešku telesnu povredu opasnu po život, navodi se u presudi.

Mediji su ranije preneli da njih dvojica imaju radnje u poslovnom centru u Ulici Dušana Mađerčića. Petrih drži dečju igraonicu, a Stepanović je vlasnik frizerskog salona.

Ovom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu, prenose beogradski mediji.

1 komentar
  1. Sekula

    Xa xa xa. Sud svaljuje svoju krivicu na druge. Pa kako je moglo da se desi da ovaj ne plaća svoje račune? Da ste ga pritiskali na vreme i omogućili ovom drugom da se odvoji od njega, ne bi bilo ni tuče ni pucnjave. Nego se najpre prave blesavi, a posle izigravaju ozbiljno sudstvo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike