U trendu

Zločin iz strasti: Mile Kitić ubio rođenog brata jer su obojica voleli istu ženu

Mile Kitić (50) iz Trstenika ubio je svog brata Rasima Tahira (53) posle svađe oko žene S. L. (49). Kitić je pokušao da ubije i nju, ali ju je promašio.

Ljubavni zločin odigrao se juče u 9.45 sati ujutru usred Paraćina gde je Rasim živeo sa ženom S. L. Mile Kitić, koji se inače zvao drugačije, ali je promenio ime i prezime, došao je na vrata svom bratu po ocu kako bi raspravili čija je S. L. žena.

Motiv je, navodno, bila ljubomora, jer je dotična dama ranije bila bliska sa Miletom Kitićem, a potom se emotivno zbližila sa njegovim rođenim polubratom.

Kako Blic saznaje, do krvoprolića je došlo na hodniku gde su se dva brata susrela. Oni su se posvađali i posle dugog verbalno koškanja i vike, Kitić je pucao na svog brata iz pištolja 7,65 i pogodio ga u glavu. Odmah potom cev je uperio i u S. L., ali je srećom promašio pa se ona spasla sigurne smrti.

Kitić je nakon ubistva pobegao, ali je posle kraće potere uhapšen na autobuskoj stanici.

Na mestu nesreće ostali su tragovi borbe, ali i krvav trag u obliku srca koji je ostao iza tela ubijenog brata.

Ženu S. L. policija je saslušala o okolnostima koji su doveli do ubistva. Ispred zgrade u toku uviđaja okupili su se i prijatelji Rasima Tahira, ali oni nisu mogli da pričaju o tragičnom slučaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.