U trendu

Naslovne strane dnevnih novina za utorak 3. oktobar

Dnevne novine, izdanja za utorak, 3. oktobar, na naslovnim stranama donose izvode iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića za CCN i najavljuju tekstove o nedavnim zbivanjima u Banjskoj.

ALO – Iz intervjua predsednika države Aleksandra Vučića za CNN: „Srbija je poslednja kojoj su potrebni incidenti“. „Bojan likvidiran dok je ranjen ležao na leđima“, izjavio šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković o ubistvu Srba u Banjskoj.

BLIC – „Bojana ubili dok je ranjen ležao licem prema njima“, izjavio je šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković o ubistvu Srba tokom događaja u Banjskoj. Prognoza: „U oktobru prvo sunce pa kiša“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kurti blokirao vakcine za bebe“, o zbivanjima na Kosovu. „Radoičić nije bio na vežbama Vojske Srbije“, izjavili su ministar odbrane Miloš Vučević i načelnika Generalšta VS Milana Mojsilovića.

DANAS – „Negativci pod zaštitom vlasti postaju patriote“, o slučaju Milana Radoičića. „Po pola miliona evra za ubistva inspektora Milenkovića i Mitića“, upozorila advokatska kancelarija Tomanović.

NOVA – Povodom dešavanja u Banjskoj i domaćim službama bezbednosti „Zatajile službe u ‘otetoj’ državi“. „Toma Zdravković dobio spomenik u Skadarliji“, odata čast poznatom muzičaru.

INFORMER – Ministar odbrane Miloš Vučević: „Vojska Srbije spremna da uđe na Kosovo“. „Vučić na CNN: Srbi se samo brane od Kurtijevog terora“, iz intervjuua predsednika Srbije.

KURIR – „Obmana“, naslov teksta u kojem državni i vojni vrh demantuju optužbe iz Prištine. „Potresno“, ispovest devočice iz kolone na Petrovačkoj cesti avgusta 1995.

SRPSKI TELEGRAF – „Izdaja, krtica odala položaj Srba“, piše list o događajima u Banjskoj. Evropska scena: „Slovačka, Poljska, Mađarska neće sukob sa Rusijom“.

POLITIKA – Iz intervjua predsednika države Aleksandra Vučića za CNN „Kosovo je Srbija za 99 odsto Srba“. „Kontinuirana kampanja protiv srpske vojske“, rekli su ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba VS Milan Mojsilović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar