U trendu

Naslovne strane za četvrtak 12. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 12. oktobar, pišu o sukobu u Izraelu, izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kriminalu.

BLIC – List navodi da je jedan od najvećih šefova mafije „Filip Korać uhapšen u Mađarskoj“. O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i „velike petorke“ 21. oktobra: „Diplomatski specijalci nam donose novi paket pritisaka“.

VEČERNJE NOVOSTI – Srbi iz grada Aškelona u Izraelu kažu: „Hamasa se više bojimo od bombi“. Nabavke u zdravstvu koje je najavio Vučić: „Nova 22 ‘magneta’ ukidaju redove“.

DANAS – „Vlast ćutala na veze žandarma sa kriminacima“ – povodom otkrića Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK). Uoči novog protesta „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu list pita: „Da li je Zagorka Dolovac stečajni upravnik Srbije ili državni tužilac“.

NOVA – List piše da „Roditeljima ubice iz ‘Ribnikara’ hoće da sude u tajnosti“. Milan Radoičić prepustio firme braći Veselinović: „Radoičić pokušava da spase imovinu“.

POLITIKA – Iz odgovora predsednika Republike Aleksandra Vučića na novinarska pitanja prenosi: „Radoičić će odgovarati pred našim pravosuđem“. Autorski tekst ambasadora Kine Li Minga pod naslovom: „Tradicionalno prijateljstvo kineskog i sprskog naroda“.

INFORMER – List prenosi reči predsednika Vučića koji kaže da „Kurti i opozicija zajednički ruše Srbiju“. „Bacićemo atomsku, uništićemo Palestince“, Članovi vladajuće partije premijera Benjamina Natanjahua traže od njega da balističkim raketama opremljenim nuklearnim bojevim glavama sravni Gazu sa zemljom.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o dosad nepoznatom svedoku događaja od 3. maja kada je maloletni K.K. ubio devetoro dece i čuvara u OŠ Vladislav Ribnikar, a ranio šestoro. Reč je o studentu koji je tog dana, kada je maloletni K.K. počeo da ubija svoje drugare, bio na praksi i u učionici u koju je K.K. ušao. Predsednik Vučić najavio je da će širom Srbije biti poslato 20 mamografa, kao i da se radi 19 bolnica.

ALO – Glumac Žarko Laušević na premijeri filma „Heroji Halijarda“ dobio ovacije od publike. Predsednik Vučić najavio je da će deset gradova u Srbiji dobiti magnetnu rezonancu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar