U trendu

Naslovne strane za nedelju, 29. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 29. oktobar pišu o policijskoj akciji protiv iregularnih migranata na severu zemlje, o ratu Izraela i Hamasa, o pooštravanju kontrole granica unutar Šengena u EU i o drugim temama.

POLITIKA – O povratku stroge kontrole granica unutar Šengena u EU zbog bezbednosnih pretnji. „Kraj Evrope bez granica“. Razgovor nedelje sa ministarkom zdravlja Danicom Grujičić: „Očigledno je da sam mnogima zasmetala“.

ALO – U susret izborima 17. decembra list analizira kako vlast izlazi na izbore, a kako opozicija, pod naslovom „Srbija ne sme da stane“. Intervju sa ministrom informisanja i telekomunikacija Mihailom Jovanovićem „Imamo najbolje medijske zakone“.

BLIC – List piše o ratu između Izraela i palestinskog Hamasa „Bombe oru tunele Hamasa“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Policija na nogama, migranti u lisicama“, o policijskoj akciji na području Subotice i drugih gradova povodom iregularnih migranata.

KURIR – Pod naslovom „Totalna invazija“ o nastavku rata Hamasa i Izraela. U Kragujevcu lopov ukrao zlatne poluge i dukate iz kuće: „Filmska pljačka“.

SRPSKI TELEGRAF – „Od Hamasa neće ostati ni prašina“, list piše o invaziji Izraela na Hamas. Pod naslovom „Decenija rasta“ list piše o porastu plata i penzija u poslednjih deset godina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар