U trendu

Naslovne strane za nedelju, 5. novembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 5. novembar pišu o poseti premijerke Ane Brnabić Kini, o izborima u Srbiji, koji će biti održani 17. decembra i o drugim temama.ALO – „Reka ljudi ispratila Pastora, na sahrani govorili Vučić i Orban“, piše list. Intervju sa liderom SDPS-a Rasimom Ljajićem „Ubedljiva pobeda donosi Srbiji mir i stabilnost“.

BLIC – O izborima koji će biti 17. decembra „Debakl susreta desnice“. Odgovor izraelske diplomatije tom listu „Izrael visoko ceni poziciju Srbije“.

VEČERNJE NOVOSTI – O poseti premijerke Ane Brnabić Kini „Srpski izvoz ‘uzleće’ dogodine“. Karikaturista Jugoslav Vlahović o nagradi „Pjer“ koju dodeljuje taj list „‘Pjer’ je zadržao izvorni karakter“.

KURIR – Pod naslovom „Ispraćaj“ o sahrani lidera Saveza vojvođanskih mađara“ Ištvana Pastora kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban. Intervju sa predsednikom Izvršnog odbora SNS-a Darkom Glišićem „Sudbina zemlje lomi se 17. decembra“.

POLITIKA – „Potvrđeno čelično prijateljstvo dva naroda“, o razgovoru premijerke Ane Brnabić i kineskog premijera Li Ćijanga tokom njenog boravka u Kini. U Temi nedelje o tome šta je urađeno za bolji život mladih u Srbiji „Od diplome do prvog posla za 3,5 meseca“.

SRPSKI TELEGRAF – Sahranjen lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor „Vučić i Orban ispratili Pastora“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar