U trendu

Naslovne strane za petak 22. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 22. septembra najviše pišu o sporazumu proevropske opozicije u Beogradu i govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UN koji deo medija naziva „istorijskim“.

BLIC – „Pronašli lava kod Subotice, svi tvrde, nije naš“, o mladunčetu lava pronađenom na putu u blizini Subotice. List piše da će Srbija uskoro tražiti hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN, u tekstu pod naslovom: „Projekat devet glasova“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o govoru predsednika Srbije u sedištu UN, u tekstu pod naslovom „Vučićeva lekcija licemerima sa Zapada“.

DANAS – „Predstavljen „Dogovor za pobedu““, o sporazumu proevropske opozicije koja tehnički organizuje protreste „Srbija protiv nasilja“. „Pare od države za medije koji uporno krše Kodeks“, o odredbama novih medijskih zakona.

INFORMER – List piše da je predsednik Srbije očitao lekciju licemerima sa zapada, u tekstu pod naslovom „Kunete se u principe, a zgazili ste povelju UN“.

KURIR – List piše o govoru Vučića: „Pokušaj rasparčavanja moje zemlje počeo je 2008. godine i još traje“.

NOVA – „Borba za fer izbore i zahteve protesta“, o sporazumu proevropske opozicije.“ Na zarade u „Beogradskom metrou“ otišlo 700.000 evra“, o troškovima i dnevnicama u gradskom preduzeću.

ALO – Predsednik Srbije čitavom svetu sasuo u lice istinu o Kosovu i Metohiji: „Na delu je etničko čišćenje nad Srbima“, piše list. List piše: Opozicija tera po svome „Dok Kurti hapsi Srbe, oni maštaju o vlasti“.

POLITIKA – „Poštovanje Povelje Ujedinjenih nacija nije izbor nego obaveza“, kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Premijera novog srpskog artiljerijskog sistema“, o međunarodnom sajmu naoružanja i opreme „Partner 2023“ u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – O govoru predsednika Srbije – „Vučić: Skoro sve zapadne sile pogazile povelju UN“. O početku primene novog zakona: „Ludak s trotinetom dobio prvu kaznu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar