U trendu

Naslovne strane za petak 25. avgust 2023. godine

Beogradski listovi u izdanjima za petak 25. avgust pretežno pišu o pogibiji vođe grupe Vagner Jevgenija Prigožina u avionskoj nesreći, sastanku zemalja članica BRIKS-a i pripajanju još šest zemlja toj organizaciji od januara 2024. godine i drugim temama.BLIC – Spekulacije o smrti vođe grupe Vagner Jevgenija Prigožina u avionskoj nesreći „Misterija Prigožin“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Prigožina je ubila diverzija“ o pogibiji ruskog vođe grupe Vagner Jevgenija Prigožina u avionskoj nesreći. O sastanku zemalja članica BRIKS tekst „BRIKS je postao duplo veći“.

DANAS – O pogibiji Jevgenija Prigožina u avionskoj nesreći „Smrt koja nikog nije iznenadila“. „Sednicu SB o Kosovu trebalo ranije tražiti“, piše list.

NOVA – O izmenama Nacrta zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara „Vlada zagađivače voda ‘časti’ umanjenjem naknade 1.000 puta“.

POLITIKA – „Ulaze Saudijska Arabija, Egipat, UAE, Iran, Etiopija i Argentina“ o sastanku zemalja članica Briksa i prijemu novih zemalja članica od januara 2024. godine. „Šećera ima dovoljno i za Srbiju i za izvoz“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar