U trendu

Naslovne strane za petak, 3. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 3. novembar, najviše pišu o pripremama za decembarske izbore u Srbiji i o ratu Izraela i Hamasa u Pojasu Gaze.

ALO – Spektakularna akcija policije u Beogradu, zaplenjeno šest kilograma droge, piše list.

BLIC – „Rat se širi“ preko granice Gaze, piše list. Blic predstvalja kandidate za „Najboljeg domaćina 2023“ pod naslovom: „Jakovljevići uzgajaju maline, a Vitijevići uživaju u stočarstvu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Naprednjaci ponovo prvi na listiću“, piše list o glasanju na izborima 17. decembra.

DANAS – „Kraj mimikrije, na delu je ogoljavanje režima“ – piše list o „ponovnom okupljanju radikalske trojke – Vojislav Šešelj, Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić“. O apsolutnoj medijskoj dominaciji Aleksandra Vučića u izbornim kampanjama u proteklih 10 godina list piše pod naslovom „Predsednička kampanja i opozcija bez ikakave zastupljenosti“.

NOVA – „Naprednjaci izgradili duplo manje puteva od bivše vlasti“, navodi list. „Kraljevom vladaju poslušnici Beograda, kapitala i mafije“, kaže aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić.

POLITIKA – Srpska napredna stranka prva predala listu kandidata na predstojećim izborima, piše list. „Izraelci uništavaju tunele u Gazi“, o ratu s Hamasom.

KURIR – „Ponos“: Kurir u poseti Vojnotehničkom institutu, u kojem su nastali prototipovi prvog drona Vojske Srbije „Malog Miloša“, „Vrapca“ i „Pegaza“. List prenosi i ispovest svog reportera koji je bio u Izraelu.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o prvoj rekonstrukciji monstruoznog zločina u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

INFORMER – Ukrajinci priznali „Rusija dobija rat“, piše list. Informer piše i o tragediji u Čačku u kojoj se mladić razneo bombom u centru grada.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar