U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 28. avgust 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 28. avgust 2023. godine pišu o početku nove školske godine, novim pravilima u saobraćaju, novim stadionima u Srbiji, pregovorima za novu Vladu Crne Gore i drugim temama.BLIC – „Srbi sve češće pate od nesanice“, piše list. O učešću tenisera Novaka Đokovića na grend slem turniru US Open u tekstu „Povratak na mesto zločina“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Prvi časovi đake uče o pravim vrednostima“, o početku nove školske godine. „KBS bi opet da ‘maršira’ na sever KiM“, o izjavama prištinskih zvaničnika. O pregovorima za novu Vladu Crne Gore pod naslovom „Spajiću Milovi miliji od Srba“.

DANAS – „Predsednik Srbije sebi podiže spomenike“, smatraju sagovornici lista o novim stadionima u Srbiji. „Ocena iz vladanja od drugog razreda“, piše list.

NOVA – „Obećavao pa porekao: Vučić neće izbore u Beogradu jer zna da na njima gubi vlast“, o najavama za vanredne beogradske izbore. O novim pravilima u saobraćaju koja stupaju na snagu od 1. septembra pod naslovom „Kamere na uniformi policajca, a bahati vozači ostaju bez kola“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar