U trendu

Naslovne strane za sredu, 23. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 23. avgust 2023. pišu o sastanku predsednika Srbije i Ukrajine, Aleksandra Vučića i Volodimira Zelenskog, apelu roditelja ubijene dece u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i drugim temama.

BLIC – Pod naslovom „Razumeli se“, list piše o sastanku predsednika Srbije i Ukrajine, Aleksandra Vučića i Volodimira Zelenskog. „Novi dokazi protiv Brajana Volša“, o suđenju za ubistvo Ane Volš, američke državljanke poreklom iz Beograda.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Tražimo – poštujte granice i Srbije“. „Hoće da izbace 40 zaposlenih sa radnih mesta“, o nalogu Prištine da se prostorije Kancelarije za Kosovo i Metohiju i drugih tela vlade Srbije u Mitrovici isele u roku od tri dana.

ALO – „Veći deo opozicije se plaši izbora“, kaže potpredsednica Skupštine Sandra Božić u intervjuu za list. O poslanicima koji nisu na vreme prijavili svoju imovinu list piše „Opozicionari sakrili imovinu“.

DANAS – „Svaki građanin treba da pamti žrtve, a ne ubicu“, o apelu roditelja ubijene dece u beogradskoj OŠ „Vladislav Ribnikar“. „Ispunjena trećina mera koje je Vučić najavio“, o 10 državnih mera nakon dva masovna ubistva početkom maja u Srbiji.

INFROMER – O samitu BRIKS-a u Johanesburgu list piše: „Novi svetski poredak“. „Srbin pao sa 750 kg koke“ o međunarodnoj akciji Evropola i srpske policije u kojoj su uhapšeni srpski i hrvatski državljani zbog šverca velike količine droge.

KURIR – „Vučić: Zaštitili smo nacionalne interese“, o samitu u Atini na kom je učestvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NOVA – Poslanica Narodnog pokreta Srbije Slavica Radovanović u intervjuu za list navodi „Najveće kriminalce u poslednje vreme stvorila je država“. „Srbin i Hrvat uhapšeni zbog 700 kg kokaina“, o međunarodnoj akciji protiv šverca droge iz Južne Amerike u EU.

POLITIKA – „Zaštitili smo srpske interese i politiku“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon skupa lidera Zapadnog Balkana, Ukrajine, Moldavije i predstavnika EU u Atini. Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić za list kaže „Socijalno garantovana penzija nema veze sa kasom penzijskog fonda“.

SRPSKI TELEGRAF – O sastanku čelnika sa Zapadnog Balkana i evropskih zvaničnika u Atini list piše: „Vučić za Srbiju sam protiv svih“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar