U trendu

Naslovne strane za subotu 19. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 19. avgust 2023. godine pišu o porastu cene goriva, o jedinstvu u opoziciji, a bave se i sukobima bandi u okolini Subotice.

BLIC – „Cena goriva juri 200 na sat“ o porastu cene dizela. O tvorcu atomske bombe list piše „Openhajmer razarač svetova“.

VEČERNJE NOVOSTI – O planovima za Specijalizovanu međunarodnu tematsku izložbu „Expo 2027“ u Beogradu list piše „Kako će nas voziti automobili bez vozača“. „Posvađani oko izbora u Beogradu“ o jedinstvu u opoziciji.

DANAS – „Našim novcem plaćaju prostakluk“ karikaturista Predrag Koraksić – Koraks govori o napadu „naprednjaka“ zbog njegove karikature predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prevačice Jelene Karleuše. Analitičar Dušan Janjić u izjavi za list ocenio: „Kraj Vučićeve ‘politike vrdanja, Srbija pred poluizolacijom“.

NOVA – „Građani plaćanjem struje opet pomažu Vučićevom kumu“ piše list o dodeljenim tržišnim premijama za proizvodnju „zelene energije“. O sukobu bandi u okolini Subotice: „Bukti krvavi rat krijumčara ljudi“.

POLITIKA – „Steže se obruč pritisaka za promenu naše politike“ piše list o navodima predsednika Vučića o pokušajima izolacije Srbije. O hapšenju odbornika Samoopredeljenja Besnika Mujecija u Albaniji sa 11.000 tableta ekstazija: „Kurti u krizi zbog ekstazija“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar