U trendu

Naslovne strane za subotu, 5. avgust 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 5. avgust pišu o obeležavanju u Prijedoru 28. godišnjice od progona Srba u akciji hrvatske vojske i policije „Oluja“, o otkrivanju kancerogene materije u čipsu iz Srbije prilikom pokušaja izvoza u Hrvatsku, i o drugim temama.

BLIC – O nevremenu koje je za subotu najavljeno u Srbiji „Apokalipsa iz Slovenije danas preti i Srbiji“. „Vučić: Nikad nećemo zaboraviti žrtve ‘Oluje'“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na obeležavanju 28. godišnjice od progona Srba iz Hrvatske u vojno-policijskoj akciji.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu Vučića o listi sankcija Sjedinjenih Američkih Država „Beograd ne priznaje sankcije za vrh Srpske!“.

DANAS – Lider Ekološkog ustanka i poslanik u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta za list kaže „Obući ću odelo kad srušimo Vučića“. List piše da vlast nastavlja obračun sa predsednikom Vojnog sindikata Srbije „Novica Antić dobio otkaz u Vojsci“. O otkrivanju čipsa iz Srbije sa kanceroganom materijom prilikom pokušaja izvoza u Hrvatsku „Čak 11 spornih pošiljki prehrambenih proizvoda u 2023.“.

NOVA – Intervju sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom „Jedna lista opozicije na izborima u Beogradu garantuje pobedu“. List piše o najtraženijim zanimanjima u Srbiji „Kranisti i kuvari ni dan ne čekaju na birou“.

POLITIKA – „Sveta dužnost Srbije je da bude uz Republiku Srpsku“, obraćanje Vučića u Prijedoru na obeležavanju 28. godišnjice progona Srba u hrvatskoj akciji „Oluja“. „Niger prekinuo vojnu saradnju s Francuskom“, o dešavanjima u toj afričkoj zemlji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar