U trendu

Adria media grupa: Tepić nas nije kontaktirala da bi proverila svoje informacije

„Adria media grupa“ (AMG) saopštila je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić nijednom nije kontaktirala tu kompaniju kako bi proverila informacije koje iznosi o njihovom poslovanju, uz ocenu da ona svojim saopštenjima javnost „dovodi u zabludu“.

„Za razliku od nje, (televizija) N1 nam je poslao pitanja na koja smo odgovorili, ali ti odgovori nisu objavljeni u celosti, čime je ostavljen prostor za dalje dezinformacije“, dodaje se u saopštenju.

AMG ocenjuje i da je Tepić u prethodnih nekoliko dana „iznela niz lažnih i proizvoljnih optužbi, nastupajući kao političko krilo interesno-poslovnog lobija na čijem čelu su (predsednik SSP) Dragan Djilas i Dragan Šolak, ukazuje da postoji orkestrirana hajka na Kurir“.

Vlasnik Kurira navodi da je na raspolaganju svima koji su zainteresovani za temu vlasništva tog medija i odnosa sa Telekomom, „jer je sve transparentno“.

„Transakcija kupovine AMG izvršena je iz sopstvenih sredstava kompanije i vlasnika, uz potpuno poštovanje svih zakona i propisa. Kompanija je 100 odsto privatno vlasništvo Igora Žeželja, što lako može da se proveri. Sa Telekomom Srbija imamo isključivo komercijalno-poslovni odnos na tržišnim principima“, navodi se u saopštenju.

AMG dodaje da „od kolega očekujeu da ne objavljuju neproverene informacije“, a da od onih koji su ih objavili „očekuju izvinjenje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.