Američki admiral: Vreme je da se napadnu Rusija i Kina

Rukovodilac vojno-pomorskih operacija američke vojske admiral Džon Ričardson pozvao je Vašington da pređe u ofanzivu na Rusiju i Kinu, prenosi list „Biznis insajder“.

Kao argumente za tako nešto admiral je rekao da Rusija blokira pristup Azovskom moru, kao i da povećava svoje prisustvo u istočnom Sredozemlju.

„Nakon što je Rusija pojačala kontrolu nad ključnim morskim magistralama, došlo je vreme da SAD nanesu prvi udarac“, ocenio je.

Prema njegovim rečima, Amerika mora da razmisli o tome kako da pruži otpor umesto samo da vrši pritisak na određene zemlje u svetu.

Govoreći o Kini, američki admiral je rekao da je ta zemlja, uprkos obećavanjima, ipak nastavila da naoružava Južno Kinesko more.

„Smatram da bi bilo izvrsno kada bi mogli da nateramo Ruse, naše konkurente, da odreaguju na naše prve korake. S vremena na vreme je igra na suparničkoj polovini šahovske table prednost“, zaključio je.

(Sputnjik)

9 komentara
 1. Anonimni

  Admirale, pošalji ti tvoje dete i članove tvoje porodice, na prvu liniju napada .Tuđu decu gurate u rat, smrdljivi kancelarijski pacovi.

 2. Anonimni

  Čekaj malo…Šta će Amerika po celom svetu, sa svojim bazama, flotama, vojskom itd.To je i Hitler hteo, da vlada svetom.To ti je kao u celoj ulici ti određuješ, ko će kad i šta da radi, samo da je tebi dobro.Dolazi Amerima surovo i bolno otrežnjenje, i to uskoro.Obične kukavice i ljigavcii.Svi oni, kao i političari, imaju moć, dok ih se bezpogovorno sluša.Isterati sve amere iz NATO.NATO, a komandanti Amerikanci, evropljani idu u svet da ginu…Sustiže ih Indijanska kletva.

 3. Nas milijardu

  Na cemu je ovaj…admiral. Nije problem napasti vec se zastititi od odgovora. Mozda ce on niti pod zemljom ali…kada ce smeti izaci???

 4. Radeta

  Zakasnili ste…sad samo mozete po nosu da dobijete.

 5. Prvoslav ćirilica

  Koliko su nadmeni i ludi krenuće u Obračun!

 6. partizan

  Samo napred admirale , jedva cekamo da se i vas resimo .

 7. DUKLJANIN

  Lupetanje , koga ćeš ti admirale da napadneš u bilo kom smislu .Znam da boli gubitak interesnih svera po svetu,na scenu su stupili veliki igrači poput Kine i Rusije čak i Indije .Dosta je bilo Vaše tiranije admirale i nametanja takozvaneVaše „DEMOKRATIJE“.Moraće te da se pomirite sa činjenicom da izigravanje svetskog policajca prošlo i ova trenutna euforija u pojedinim krimi državama po Evropi će proći i sve će doći na normalu.Američka administracija je jedno zlo koje napokon treba obuzdati u svetu…..

 8. AA ( americki alah)

  “ pas laje,karavani prolaze“

 9. Anonimni

  Jeste vreme je gospodine admiral za napad na Rusiju i Kinu, samo ne zaboravite da Rusija i Kina nisu Irak i Libija ili recimo Grenada koju ste okupirali 1985. g. za jedno prepodne. Setite se kako ste prosli u Vijentnamu, Koreji i Kambodju, dobro razmislitepre nego sto puvucite obarac. Uzgred receno setite se i Somaloiji, kako ste prosli sa penzionisanim generalom Muhamet Ajdid. Imate mnogobrojne obavestajne agencije sirom sveta, mozda i one nesto znaju u vojnoj sili Rusije i Kine,mozda nisu toliko slepe da ne vide istinu u oci!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike