U trendu

AMS S: Umeren intenzitet saobraćaja, dobri uslovi za vožnju

BEOGRAD – Kraj turističke sezone donosi umeren intenzitet saobraćaja i dobru prohodnost, trenutno bez zastoja i uz dobre uslove za vožnju na državnim putevima I i II reda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMS S).
Ipak se vozači upozoravaju da budu oprezni zbog intenzivnih radova zbog kojih je na snazi veliki broj izmena u saobraćaju.

Od 17. do 19. septembra, u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00, u Beogradu će se izvoditi radovi na redovnom održavanju na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od Plavog mosta do petlje „Lasta“, u smeru ka Nišu. Na tom delu puta za saobraćaj će biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom (srednjom) i krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

Puštena je u saobraćaj novoizgrađena petlja „Bujanovac 1“, na delu auto-puta E-75.
Pristup Bujanovcu ovim je omogućen preko petlje „Bujanovac 1“ iz smera od Vranja ka
Bujanovcu, kao i uključenje na auto-put E-75, iz pravca Bujanovca ka Vranju odnosno
Preševu.

Danas će se u vremenskom periodu od 07.00 do 19.00 izvoditi radovi na montaži novih metalnih konstrukcija portala na delu državnog puta I A reda broj 1, ispred saobraćajne trake za isključenje saobraćaja na petljama „Požarevac“, „Smederevo“ i „Kolari“, pravac Niš – Beograd.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike