U trendu

Antić: Listi SPS – JS najjača u Beogradu

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i kandidat koalicije SPS – JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić ocenio je danas da će ta lista „bez ikakve sumnje“ biti „najjača“ na predstojećim izborima za odbornike Skupštine Grada Beograda, i da će na njoj biti „lepih i prijatnih iznenadjenja“. 

Antić koji je ministar energetie i rudarstva Srbije, na sednici beogradskog odbora SPS-a je kazao da „nije teško biti kandidat za gradonačelnika kada iza vas stoje ovakve dve stranke i ovakvi lideri“, kazao je Antić. 

Govoreći o prioritetima te koalicije, Antić je nave „povećanje nivoa bezbednosti“, „razvijanje ekološke svesti“ i modernizaciju javnog saobraćaja.

„Beogradu fali socijalna briga i pažnja, i to je ono što mi moramo da damo. Naša obaveza je i da Beograd bude zeleniji grad pre svega zbog naše dece i zato ću kao gradonačelnik uvesti obavezne ekološke aktivnosti nekoliko puta godišnje“, kazao je on. 

Antić je rekao da se treba pozabaviti „tarifnim sistemom“ javnog gradskog prevoza i da bi rešenje trebalo tražiti u smanjenju cene karata, a poboljšanju naplate i kontrole. 

Dodao je da će lista SPS-JS za izbore u Beogradu biti „mešavina akumuliranog znanja i nove energije“, sa „dosta stranačkih ljudi, ali i ljudi nestranačke orijentacije“.

„Mi smo oni crveni koji su izgradili Beograd i ne stidimo se toga“, kazao je Antić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.