U trendu

B.Stević: Nasiljem došli na vlast, sad pozivaju na krvoproliće

BEOGRAD – Oni koji su nasiljem došli na vlast, koji su sebi davali za pravo da budu i tužioci i sudije, a koji nisu učinili ništa za Srbe na Kosovu i Metohiji, danas pozivaju na krvoproliće i linč predsednika Vučića koji je jedini imao hrabrosti da počne da rešava to goruće pitanje i to samo sa jednim ciljem – da zaštiti građane Srbije, poručuje član Glavnog odbora SNS Bojan Stević.

„Tajkunski Savez za pljačku Srbije, i svi koji su im slični, danima pozivaju na građanski rat, državni udar, krvoproliće, seju mržnju i neistine protiv predsednika Vučića i njegove porodice, što je za najoštriju osudu“, ističe Stević u izjavi za javnost.

Poručujem im, dodaje, da je Aleksandar Vučić, sa svojom Srpskom naprednom strankom, uspeo da od Srbije napravi faktor stabilnosti u regionu, da od naše Srbije napravi pouzdanog i poštovanog međunarodnog partnera.

Svima onima kojima je Srbija bila sredstvo za lično bogaćenje, koji su sproveli pljačkaške privatizacije i pola miliona ljudi ostavili na ulicama, svima onima koji su na privatne avione i luksuzne hotele trošili milione narodnih para, i svima onima koji su svojim nepromišljenim ponašanjem, od Tadića, Jeremića, preko Đilasa i Obradovića, prodali srpsku teritoriju i sebi na taj način obezbedili lagodan život, poručujem da su građani i Beograda i čitave Srbije prozreli njihove namere, i da su svesni da je jedini interes koji oni štite onaj vlastiti, navodi Stević.

Stević ističe da je skandalozno da oni danas pozivaju na krvoproliće i linč predsednika Vučića koji je jedini imao hrabrosti da počne da rešava to goruće pitanje i to samo sa jednim ciljem – da zaštiti građane Srbije.

„Predsedniku Vučiću pružam punu podršku u njegovoj borbi za Srbiju i sve njene građane, a lopovima kao što su Obradović, Đilas, Jeremić i slični poručujem da Srbija nije njihova prćija i da to nikada neće biti“, zaključuje Bojan Stević.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Dzivdzan…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike