U trendu

Blokiran granični prelaz: Crnogorska policija zaustavila vernike iz Srbije

Nakon više od šest sati čekanja na graničnom prelazu Dobrakovo, crnogorska granična policija i dalje zadržava vernike iz Srbije koji su krenuli na Trojčindanski sabor u Podgoricu, ali i druge građane Srbije, javlja portal IN4S.

Nezadovoljni nakon šest sati čekanja, vernici su blokirali taj granični prelaz.

Kolumnista tog crnogorskog portala Mihailo Medenica, jedan od putnika, prenosi šta se dešava na graničnom prelazu.

„Oduzeli su nam dokumenta i rekli da čekamo kako bi naš ’problem‘ bio rešen u dogledno vreme. Na pitanje: ’Koji to problem, je li to što smo Srbi i što ne damo svoju svetu SPC‘ policajci su ćutke slagali ramenima i sklanjali se u kućice kao miševi. Autobuse su nam parkirali uz kamione koji prevoze goveda, valjda da nas ponize, da nas izjednače, ne shvatajući mučeni da je i rika tih goveda i naša reč jednako u slavu Boga, srpstva, SPC, a njihovo sleganje ramenima i pravljenje ludima samo odraz straha i bede Milogorja! Mogu nas da zaustave i drže koliko im volja, ali ne mogu da zaustave i zadrže pad tog zla i đavolje tvorevine od bede i žuči, zvane mizerno nekakvim Montenegrom! U znak protesta odlučili smo da sednemo na put i blokiramo granični prelaz, pa šta god bilo“, kazao je Medenica.

(Sputnjik)

2 komentara
  1. Anonimni

    Gde su sada da se oglase Oni koji su podizali borbenu gotovost vojske,MUP-a. Cute jer su nemocni i njihovo je samo da „mole“ i ocekuju d druga strana nista ne uradi posto Oni nemaju ni m… ni znanja da bilo sta preuzmu. Najmanje sto se moze i mora to je reciprocitet ili ti „tante za kukuriku.

  2. Anonimni

    Hoće li ovako šikanirati i turiste? Odoh ja za Grčku…

Napišite komentar