U trendu

Brnabić: Dijalog Beograd-Priština potpuno transparentan

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas u Sofiji da je dijalog Beograda i Prištine poptuno transparentan i da je vlada Srbije jedan tim sa predsednikom Srbije kome „drži ledja“.

„Naš dijalog je u potpunosti transparentnan, nisam u ovom trenutku videla da je potrebno da pravim bilo kakav izveštaj“, rekla je premijerka novinarima u Sofiji na margini samita Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope.

Ona je rekla da je je vlada jedan tim s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da ona stalno razgovara sa njim o dijalog.

„Mi ćemo njemu čuvati ledja u ovom dijalogu, bićemo uvek uz njega zato što vodi hrabru inicijativu, odgovornu, zato što je pokazao hrabrost da ne ostavljamo konflikt generacijama iza nas“, rekla je Brnabić.

Da li će se u tome uspeti „zavisi od mnogo faktora“ rekla je premijerka i dodala da je važno da „imamo političko vodjstvo koje želi da rešava probleme koje imamo“.

Ona je rekla da će Skupština biti apsolutno informisana o svim važnim odlukama koje treba da se donesu.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    E evo je samo za smejanje ali ne od radosti sta Ova izjavi. Vlada drzi ledja… Tako je to kad neke poslove radi neko ko nema pojma zasto je tu i po kom osnovu. Bolje nemoj izjavljivati nista ,tada necete pokazati svoje neznanje. Pogledajte malo Micka Ljubicica i sve ce Vam biti mnogo jasnije.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike