U trendu

Brnabić: Rekonstrukcija Vlade što pre, potrebni timski igrači umesto sujetnih

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je potrebna rekonstrukcija Vlade i da ona želi da taj posao počne što pre i da se što pre završi kako se ne bi ugrozio na bilo kojin način efikasan rad Vlade.

„Zato sam zamolila predsednika Srbije Aleksandra Vučića čim se vrati iz Brisela da u najkraćem roku razgovaramo o tome i da se sa njim kao predsednikom najveće partije koja učestvuje u vlasti konsultujem u vezi sa personalnim rešenjima“, rekla je Brnabićeva novinarima prilikom otvaranja prve Digitalne farme u Krivaji kod Bačke Palanke.

Kako je istakla, u timu Vlade Srbije postoje odredjeni članovi kod kojih je lična sujeta prevelika i koji nisu dobri timski igrači.

„Imaju suviše samopromocije i guraju ličnu agendu a ne Vladinu“, rekla je Ana Brnabić i ocenila da je gradjanima dosta toga i da to može da izgleda „da su gradjani tu zbog nas a ne mi zbog njih“.

Navela je da je „Vlada tu samo zbog gradjana i njih ne treba da brine ko se sa kim voli ili ne voli u Vladi i ko se sa kim svadja i najbolje svadja, i to ne treb da zanima gradjane“.

Na pitanje da kaže na koga je mislila ona je odgovorila da je dovoljno rekla i da je njen prvi kriterijum pri izboru članova Vlade da ima timske igrače koji sve podredjuju zajedničkom cilju.

(Beta)

1 komentar
  1. goran manic

    Ovo je politički samoubilački potez AB. Pa, kud si smela da kreneš na Zoranu!? Kako će Vlada Srbije bez glav(n)e!? Ako AV prihvati nešto tako, u šta ne verujem jer je on pametan manipulator, to će značiti i početak njegovog kraja!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike