U trendu

Čedomir Jovanović kandidat LDP za gradonačelnika Beograda

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović biće kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda na predstojećim lokalnim izborima, potvrdio je danas agenciji Beta portparol te stranke Jovan Najdenov.

„Politika LDP-a mora biti predstavljena na predstojećim izborima u Beogradu. Čedomir Jovanović, koji ima politički autoritet kao predsednik LDP i koji je pozivao gradjanske i demokratske snage u zemlji na političko ujedinjenje i u brojnim trenucima ustupao drugima pravo da predvode opozicionu scenu u Srbiji, sada je pravi izbor nekoga ko bi mogao da bude nosilac te politike“, rekao je Najdenov.

On je kazao da će LDP insitirati na svojim programskim načelima i da će razgovarati sa svim strankama u okviru gradjanske i demokratske opozicije sa kojima dele ista načela.

„Na narednim beogradskim izborima insistiraćemo na našim programskim načelima i pozvaćemo sve stranke u okviru gradjanske demokratske opozicije da razgovaramo oko tih načela“, kazao je Najdenov i dodao da će sačekati da vide za kakva načela će se zalagati stranke i pokreti koji se trenutno formiraju.

Izbori za gradonačelnika Beograda trebalo bi da se održe u 2018. godini.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike