najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Dačić: Nastavak saradnje SPS-JS sa SNS u najboljem interesu Srbije

Koaliciju Socijalističke partije Srbije (SPS) i Jedinstvene Srbije (JS) na konsultacijama kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića predstavljaće lideri tih partija Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, izjavio je danas Beti lider socijalista Dačić.

“Iznećemo naš dobro poznati stav, da je jasno da je na izborima pobedila lista Aleksandra Vučića, da ta lista ima parlamentarnu većinu i da je vladina politika oličena u naše dve liste dobila 60 odsto glasova i 160 poslaničkih mandata. To je najbolji pokazatelj poverenja naroda i ispravnosti politike koju smo zajednički vodili”, izjavio je Dačić.

On je dodao da u koaliciji SPS-JS zato smatraju da je u najboljem interesu Srbije da se njihova saradnja sa SNS nastavi i u narednoj Vladi.

“Napredak i bolja budućnost Srbije nisu mogući bez političke stabilnosti i mi smo spremni da tome damo doprinos i delimo odgovornost u skladu sa narodnom voljom. Stranačkih i ličnih interesa kojima to ne odgovara je veliki broj, ali jedan je i najveći razlog u prilog naše saradnje – to je budućnost Srbije”, rekao je Dačić.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike