Dačić: Šta su oni radili? Razbijali kioske i palili ambasade

BEOGRAD – Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je uputio pitanje , kako kaze, onima koji su govorili o hapšenju i krivičnoj prijavi protiv Aleksadra Vučića zbog ideje o razgraničenju sa Albancima, da li se u vreme njihove vlasti, moglo nešto više uraditi, osim razbijanja kioska i paljenja ambasada.

„Da li smo mogli nešto više da uradimo osim da razbijamo kioske i da zapalimo neke ambasade i šta smo time u stvari uradili? Pokazali smo Srbiju u najgorem mogućem svetlu“, rekao je Dačić.

Dačić je rekao da je juče, upitan da prokomentariše izjavu Boška Obradovića da treba podneti krivičnu prijavu protiv Vučića, rekao da bi krivične prijave trebalo podneti protiv onih koji su bili na vlasti u Srbiji kada je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost.

„Vi znate da su protiv mene podneli krivičnu prijavu što sam potpisao Briselski sporazum. Ja onda vraćam to pitanje, hajde da podnesemo krivične prijave protiv onih koji su bili na vlasti kad je jednostrano proglešena nezavisnost Kosova, kako smo tada reagovali, šta smo tada uradili“, navodi Dačić i dodaje:

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike