U trendu

Delegacija Diposa boravila u Kijevu, razmena iskustava

BEOGRAD – Delegacija Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd boravila je četiri dana u Kijevu kao gost ukrajinskog Generalnog direktorata za pružanje usluga diplomatskim misijama.

Direktor Đoko Krivokapić i zamenik direktora Ivana Milosavljević
koji su u Kijev otišli na poziv GDIP-a, razmenili su iskustva u radu dva preduzeća koja se primarno bave izdavanjem u zakup i održavanjem nepokretnosti za potrebe diplomatsko-konzularnih misija u Republici Srbiji i Ukrajini, saopštio je Dipos.

Poziv kolegama iz Srbije je usledio nakon intenzivne diplomatske aktivnosti ambasadora Srbije u Ukrajini Radeta Bulatovića, a tokom posete Krivokapić je domaćinima predstavio način rada i poslovanja društva “Dipos” d.o.o. Beograd i porftolijom nekretnina. Krivokapić je domaćinima predstavio i usluge koje je Društvo razvilo tokom godina, kao i projekte Društva na unapređenju njegovog rada i poslovanja.

Posebno ih je upoznao sa strateškim projektom Društva – izgradnjom novog Diplomatskog kluba u Beogradu.

Krivokapić i Milosavljević su posetu Kijevu ocenili izuzetno značajnom u pogledu razmene iskustava koja obema stranama pruža mogućnost za dalje unapređenje rada i ostvarenje boljih poslovnih rezultata.

Početak saradnje i uspostavljenih prijateljskih odnosa između “Dipos” d.o.o. i GDIP-a simbolično je ozvaničen sadnjom dva drveta na Truhaniv ostrvu na kome ukrajinski Generalni direktorat za pružanje usluga diplomatskim misijama poseduje imanje i hotel.

Drveće su posadili ambasador Bulatović i direktor Društva Đoko Krivokapić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.