U trendu

Đilas: Vučić brani Pink više nego Srbiju

KIKINDA – Savez za Srbiju održao je danas tribinu u Kikindi na kojoj je predsedavajući Dragan Đilas kritikovao politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, posebno ekonomsku, i optužio ga da građanima nudi lažnu sliku realnosti.

Đilas je rekao da Vučić više brani Pink nego Srbiju.

„Kad mu pomeneš Pink, kao da si mu dirnuo u devizne rezerve zemlje… a možda i jeste, ko zna“, kazao je Đilas, saopštio je SzS.

Đilas tvrdi da je u toku rasprodaja zemlje, da je narod sve siromašniji, a da se bogati samo nekolicina bliska vlasti.

On je ponovio primedbu kako to da je cena jednog kablovskog operatera iz Niša vrednija od PKB-a.

Naveo je i da Savez za Srbiju nije protiv stranih investitora, ali jeste „protiv toga da naši građani motaju kablove za 200 evra“.

Prema njegovim rečima, plate medicinskih sestara su u Rumuniji, kako je kazao, tri puta veće nego u Srbiji, a niko ga ne može ubediti da je Rumunija bogatija i sposobnija od Srbije.

Na tribini se obratio i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac koji je rekao da se vlast „temelji“ na lažnom patriotizmu, lažima u privredi i lažima o opoziciji.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Pavle

    Đoka Vukadinović je „iz preka“, mlogo izobražen i fini čovek, malo puniji. Kad se on nakrka kavurme sa špricerom, što mu plaća Điki, pa kad krene… Zdravo će da se isprepadaju ovi iz vlasti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike