U trendu

Đorđević nagradio 17 zaposlenih zbog zalaganja

BEOGRAD – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović nagradili su pojedince u Ministarstvu koji su se istakli svojim radom i doprinosom u ostvarivanju zajedničkih ciljeva, saošteno je iz tog ministarstva.

Đorđević je zahvalio Udruženju osiguravača Srbije na podršci i prepoznavanju rada i kvaliteta zaposlenih u Ministarstvu, koji su, kako kaže, svojim zalaganjem doprineli ostvarivanju boljih rezultata, a time i poboljšanju uslova života građana.

„Ministarstvo će nastaviti ovakvu praksu nagrađivanja, jer želimo da svima onima koji se ističu svojim radom i trudom na neki način pokažemo zahvalnost. Ovog puta izdvojili smo 17 ljudi, a verujem da postoji još onih koji zaslužuju da budu nagrađeni. Čeka nas još mnogo posla, projekata i donošenja novih zakona, a verujem da ćemo napraviti veliki pomak i da ćemo se pohvaliti postignutim rezultatima na kraju godine“, istakao je Đorđević.

Generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović zahvalio je Vladi Srbije i Ministarstvu što su, prema njegovoj oceni, uspeli da podignu životni standard i reše određene probleme, posebno kada je u pitanju privreda u Srbiji.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike