U trendu

Djordjević (Oslobodjenje): Juče se videlo kakvi će biti uslovi za izbore

Predsednik pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević danas je ukazao da će nasilje nad demonstrantima koji su u više gradova Srbije protestovali protiv izmena Zakona o eksproprijaciji i otvaranja rudnika Rio Tinto, biti svakodnevica u izbornoj kampanji.

„‘Srpska narko stranka’ angažuje batinaše i kriminalce da biju gradjane, policija je pod političkom kontrolom i brani vlast“, istakao je lider Oslobodjenja u poruci opozicionim liderima koji su, kako je naveo, „odlučili za izlazak na Vučićeve lažne izbore“.

Djordjević je dodao da jučerašnji dogadjaji pokazuju da vlast neće pasti na izborima i da je izlišno izlaziti na one koje organizuje Srpska napredna stranka.

„Svi koji izlaze na izbore i veruju u Vučićeve garancije su politički naivci. Vučić će potpisati bilo šta, a onda će opet na vas poslati batinaše i bagere“, objasnio je Djordjević.

Ponovio je da se „mafija neće rušiti na izborima, iz prostog razloga što mafija nikada neće organizovati izbore koje može da izgubi“.

Kako je navedeno u saopštenju Oslovodjenja, Djordjević se sa delegacijom pokreta trenutno nalazi u Moskvi, odakle je već ponudio plan za rušenje aktuelne vlasti koji bi uključio „gradjansku neposlušnost usmerenu na ostavku Aleksandra Vučića kao vrha kriminalne piramide“.

//

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.