Đukanović: Nije valjda Đilas

predstavnik sirotinje u Srbiji

BEOGRAD, 8. decembra (Tanjug) – Funkcioner SNS Vladimir Đukanović pozvao je danas državne organe da reaguju i da – ili privedu lidera Dveri Boška Obradovića zato što je naručio prebijanje bivše funkcionerke Dveri u Nišu Jelena Đorđević, ili da zbog laži privedu nju i čoveka koji je izjavio da je Obradović od njega tražio da to uradi.

„Ona (Jelena Đorđević) je rekla da su joj pretili da će joj i decu napasti i da pazi kako šeta ulicom. Ovde mora pravna država da reaguje – ili će Obradović da bude priveden ili ovo dvoje da idu u zatvor ako lažu. Meni se čini da je ona govorila apsolutnu istinu i da je bila zabrinuta za svoju bezbednost“, rekao je Đukanović gostujući na TV Pink.

On je ukazao da se radi o teškom krivičnom delu – naručiti da neko bude prebijen – i dodao da Dveri stalno prate incidenti sa prebijanjem žena.

Povodom protesta dela opozicije u Beogradu, najavljenog pod nazivom „Stop krvavim košuljama“, Đukanović kaže da oni navodno protestuju protiv nekog nasilja, ali da izgleda da protestuju protiv samih sebe „pošto oni naručuju najgore nasilje“.

Đukanović primećuje i da se oni navodno pozivaju na Francusku, gde je ustala sirotinja protiv elite, ali dodaje da je kod nas obrnuta situacija pošto „žute prsluke navlači tajkunska elita“.

„Nećete valjda reći da je Đilas predstavnik sirotinje u Srbiji“, istakao je Đukanović.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike