U trendu

Djurić u Banjskoj: Srbija će uvek biti uz svoj narod na KiM

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić prisustvovao je ponoćnoj uskršnjoj liturgiji u manastiru Banjska na severu Kosova i poručio da će „Srbija uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji“.

„Mi Srbi smo jedan, brojčano mali, ali hrabar i slobodoljubiv narod. Opstaćemo i ostaćemo ovde na Kosovu i Metohiji“, rekao je Djurić.

On istakao da će „Srbija znati kako da zaštiti svoj narod na Kosovu i Metohiji“.

„Ovde na Kosovu i Metohiji se više od hiljadu godina gradi identitet celog srpskog naroda. Gradio se u prošlosti, gradi se danas, i budite sigurni da će se graditi i u budućnosti“, ocenio je Djurić.

„Sa Kosova i Metohije šaljemo poruku istrajnosti, izdržljivosti i ljubavi prema svima“, rekao je on uz čestitku za najradosniji hrišćanski praznik Uskrs.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    A sta bi DJuricu sa ubicama naseg Srbina sa severa Kosovske drzave gospodina Ivanovica ,jedinog nekompromitovanog Srbina sa severa kosova koga su ubili,i jos nema nikakvog pomaka u pronalazenju ubica vaseg opozicionog protivnika sa zadnjih izbora u K.Mitrovici,brzo je sadasnja vlast zaboravila na njegovo ubistvo a Rada Trajkovic,njegova supruga i njegova zamenica u strannci su javno rekle pred tv kamerama da Albanci nisu ubili Ivanovica vec Srbi?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike