Đurić: Zahvaljujući Jeremiću pola Kopaonika pripada Albancima

BEOGRAD – Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Marko Đurić tvrdi da danas pola Kopaonika pripada Albancima zahvaljujući Jeremiću, Đilasu i sličnima.

To je bilans njihove vladavine, poručuje Đurić u saopštenju dostavljenom medijima, a u kojem reaguje na današnju izjavu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da razgraničenje s Kosovom za koje se zalaže predsednik Aleksandar Vučić predstavlja precrtavanje granica i trajno i voljno otuđenje dela teritorije zemlje.

„Lažni patriota Vuk Jeremić presekao je sa svojim partijskim prijateljima Srbiju na Kopaoniku, i on i Dragan Đilas, i svi ostali iz njihove družine su ti koji su nas razgraničili sa Albancima, i to tik ispod Pančićevog vrha“, poručio je Đurić.

Osim što su na ovaj način, predajući srpske teritorije sticali drugima, oni su vrlo dobro umeli da stiču i sebi, i to bi i danas da nastave da rade, ocenio je Đurić reagujući na izjavu Jeremića u Kragujevcu, gde je Narodna stranka organizovala akciju „Jedan potpis menja sve“ protiv razrganičenja i protiv Kosova u UN.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike