Do „Srbije posle Vučića“ još desetine hiljada tribina. . .

KRALJEVO – Je l ovo spaljena zemlja, zapitao je danas predsednik Aleksandar Vučić pokazujući na buduću halu fabrike Leoni u Kraljevu, prve posle tri decenije u tom gradu, a u odgovor na pitanje kako vidi najavu tribine Nezavisnog društva novinara Vojvodine, u kojoj se kaže da će rezultat ove vlasti biti „spaljena“ zemlja.

„Ako oni nazivaju ovo spaljenom Sbrijom, ja ovo nazivam podizanjem, obnovom Sbrije, spasom za Srbiju. Ja nijednu fabriku nisam zavtvorio, a otvorio sam na deseine, stotine, na mnogo mesta. Oni ništa otvarali nisu, samo su zatavrali. Neko je tu pobrkao lončiće“, poručio je on.

Srbija „posle Vučića će biti mnogo uspešnija zemlja“, siguran je predsednik, jer je, kaže, mnogo uradio za nju i još će mnogo da uradi.

„Ako će često da održe takve tribine moraće još desetine hiljada tribina da održe do Srbije posle Vučića“, kazao je on.

Vučić je rekao da, što se naroda tiče, oni ne treba da brinu, jer za njih niko neće da glasa.

„Je l’ je spaljena Srbija ako štitite Srbiju od silovatelja, a njihovi lideri to promovišu, ili kada zatvaraju televizije. Mene napadaju kada kažem da ne treba zatvarati televizije, jer zapošljavaju ljude i plaćaju porez. A, onda kažu treba da se zatvore, jer su oni bogom dani cenzori“, objasnio je on.

„Da li je to Srbija sloboda ili Srbija spaljivanja“, upitao je Vučić.

Rekao je da će hala Leonija u Kraljevu izgledati velicanstveno, te dodao da smo imali i veće hale od ove, ali da su urušene, razrušene, jer su ih opljačkali.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike