U trendu

Dosta je bilo: Ankete su lažne, bićemo najveće iznenadjenje i ovih izbora

Pokret „Dosta je bilo“ ocenio je danas da su netačna sva istraživanja javnog mnjenja koja njegovom kandidatu Saši Raduloviću ne daju šanse da udje u drugi krug predsedničkih izbora i ocenio da će taj pokret biti najveće iznenadjenje i nakon predstojećeg izjašnjavanja gradjana. 

„Sva takozvana istraživanja javnog mnjenja koja su i danas objavljena imaju cilj da odvrate ljude od glasanja za najboljeg kandidata protiv (Aleksandara) Vučića. Istraživanja koja se sprovode u ovakvoj atmosferi straha, pritisaka i ucena nisu ništa drugo do još jedan pritisak na glasače da ne glasaju za Sašu Radulovića jer navodno neće uspeti da udje u drugi krug“, navodi se u saopštenju i dodaje da je isti slučaj bio i za vreme prethodnih parlamentarnih izbora. 

Taj pokret je naveo da Aleksandra Vučić plaća lažne ankete jer zna da samo Radulović može da ga zaustavi i da je uložio mnogo novca u to da sakrije da Radulović ima velike šanse da udje u drugi krug. 

„Istraživači javnog mnjenja kriju prave rezultate, a pre svega prikrivaju da više od polovine anketiranih odbija da im kaže za koga će glasati na ovim izborima“, ocenio je taj pokret.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar