U trendu

DS: Blokove u TENT 'Nikola Tesla' sabotirala Vlada, treba im staviti lisice na ruke

Demokratska stranka( DS) saopštila je danas da saboteri zbog kojih su blokovi u Termoelektrani „Nikola Tesla“ (TNT), u Obrenovcu, ispali iz rada sede u vladi, i „policija koja ih obezbedjuje oko zgrade samo treba da se popne do njih, na sprat, i stavi im lisice na ruke“.

„Tu sede glavni saboteri. Reč je o klasičnom neznanju u rukovodjenu tim sistemom. Gradjani će 3. aprila birati izmedju Srbije i SNS mafije“, rekao je predsednik Izvršnog odbora DS Srdjan Milivojević, u obraćanju novinarima, ispred sedišta ministarstva rudarstva i energetike, povodom izjave premijerke Ane Brnabić da „ne isključuje mogućnost sabotaže“ kao uzrok kvara u TENT.

Govoreći o iznosu novca koji se sada daje za uvoz struje zbog „kolapsa“ energetskog sistema, posle prvog snega, on je rekao da „svaka dva sata ova mafijaška vlast zbog svoje nesposobnosti potroši jedan vrtić u Beogradu, svakog sata potroši 50 traktora, 500 steonih junaca“.

On je napomenuo da DS traži da ministarka Zorana Mahajlović podnese ostavku ili, ako to ne učini, bude smenjena, kao i da v.d. direktor EPS Milorad Grčić „bude priveden poznaniju prava“ ili će stranka podneti protiv njega krivičnu prijavu.

Kako je rekao Milivojević, Grčića je „lično imenovao na to mesto“ Aleksandar Vučić koji se „predozirao“ vlašću, pa je danas istovremeno predsednik, premijer, ministar i mnogo toga.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar